Asociatia Dance Beat, ce are ca indrumatori pe prof. Ana Maria Trasca, coregraf Simina Monica Eftenie si coregraf Gena Elena Dumitrescu, s-a infiintat in anul 2014 avand ca prim scop formarea copiilor cu aptitudini in dans si ureche muzicala dar si a acelora care isi doresc sa dobandeasca aceste calitati.

Lectiile de dans pot reprezenta un ajutor in formarea copiilor si adolescentilor. Multe dintre aptitudini se pierd tocmai din cauza faptului ca nu sunt identificate din timp sau pentru ca parintii nu reusesc sa acorde suficienta atentie si sa sustina copilul in consolidarea acestei aptitudini. In cazul nostru, dansul poate reprezenta o activitate de baza din timpul liber al copiilor care isi va pune cu precadere amprenta in dezvoltarea atat fizica cat si psihica a acestuia.

O aptitudine descoperita la timp si cultivata prin activitati ce au menirea sa imbunatateasca performantele copilului se poate transforma in timp intr-o viitoare profesie de succes.

Profesionalismul este calitatea ce defineste aceasta scoala de dans si ca drept marturie stau zecile de trofee si premii castigate la diferite competitii nationale si internationale.

Dance Beat isi doreste sa ajute copiii in acest scop, participand la diverse spectacole, evenimente si concursuri atat in tara cat si in strainatate.

Dance Beat este o asociatie sportiva ce pune accentul atat pe munca in echipa cat si pe dezvoltarea individuala si depasirea limitelor personale.